Witam!
Jestem nauczycielem w szkole ponadgimnazjalnej (kiedyś - średniej).
Uczę języka angielskiego. Mówiąc bez fałszywej skromności - skutecznie. Mam też liczne dowody na to, że młodzież lubi lekcje ze mną. A może lubi też mnie?
Po godzinach pracy udzielam prywatnych lekcji języka angielskiego i korepetycji z tegoż przedmiotu.
Swoim uczniom oferuję także konwersacje, tłumaczenia, pomoc w pisaniu prac, przygotowanie do matury, przygotowanie do egzaminów, przygotowanie do poprawek itp. Poza materialną stroną tej pracy, po prostu lubię to robić!
Zajmuję się nauczaniem na wszystkich poziomach. Mam 8-letnie doświadczenie zawodowe, praktyki w Wielkiej Brytanii, w Stanach Zjednoczonych Ameryki i w Kanadzie.
Moje zajęcia liczą godzinę zegarową, ale możliwe jest też 90 minut i taki właśnie czas lekcji uważam za najbardziej optymalny. 60 minut to nieco za krótko. Uczniom zapewniam materiały do nauki.
Oprócz tego, że jestem magistrem filologii angielskiej, to zdobyłem jeszcze dyplom magistra pedagogiki opiekuńczo – wychowawczej. Ukończyłem ponadto studia podyplomowe – pedagogikę resocjalizacyjną.
Mieszkam w Piotrkowie Trybunalskim, ale przyjeżdżają do mnie także uczniowie (w tym – dorośli) z powiatu piotrkowskiego.
Numer telefonu do mnie: 507 031 001
Mój adres e-mail to:
laredo80@interia.pl
Zapraszam!
Laredo!
Szukając korepetytora decydujemy, czy stawiamy na powtórkę materiału, mozolne ćwiczenie akurat przerabianego w szkole programu, czy na rozwój angielskiego z konwersacjami w tym języku na różne tematy.